Зареждане...

Business storm ще превземе София този септември

by Petar Dyaksov, 23.08.2016  read-time  { content|word_count } мин
Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

business storm

На 8-ми септември в София ще се проведе уникалното за страната ни бизнес събитие – Business Storm. Първото му издание ще адресира актуални теми от различни бизнес сектори, ще обединява в себе си специализирани бизнес обучения, емоционални преживявания и революционни идеи и се очаква да посрещне близо 400 мениджъра, експерти, лидери на екипи и други специалисти.


Специален гост на събитието ще бъде международният лектор Саймън Бъкнал. Той е консултирал редица мениджъри, предприемачи и специалисти от различни сфери. Обучавал е специалисти и в различни бизнес програми във Великобритания, Холандия, Франция, Япония, САЩ и много други. Кариерата му се простира в много широк професионален и географски диапазон – често е канен като коментатор и експерт по говорене пред публика, комуникация, дебатиране и презентационни умения в предавания на BBC World News, радио BBC London, както и в бизнес медии, базирани в Близкия Изток. Неговите умения и доказани резултати са видими при поглед към широкото му портфолио, включващо имена като: General Electric, Shell, NHS, London Business School.

Business-Storm-Tendrik


В София той ще проведе 4 интерактивни мастър обучения:

  1. The Red Hot Elevator Pitch – ноу-хау за защитаване и представяне на инвестиционна идея и проект;
  2. Public Speaking Masterity – ноу-хау за умението да се вдъхновява и завладява публиката чрез истории, които да носят бизнес успехи;
  3. Business Storytelling – ноу-хау за изстрелване на бизнес до нови висоти чрез силно въздействаща бизнес история и похватите на маркетинга, продажбите и преговори;
  4. Communication Secrets – ноу-хау за вдъхване на живот на идеи, проекти и екипите, които работят по тях, чрез правилната комуникация.


По време на събитието ще се проведе и Интерактивен форум на бизнес експертите. В него ще вземат участие известни и отличени български предприемачи. Присъстващите имат възможност да станат свидетели на представянето на революционни идеи и примери на практиката от бизнес индустрията. Засега обявените имена включват: Светлин Наков – основател на SoftUni, д-р Красимира Чемишанска – президент на Американска търговска камара в България, и Марина Стефанова – CSR Expert, но се очаква много скоро да се допълни списъка и с имената на останалите участващи бизнес лидери и експерти.


По време на форума ще бъдат градени знания и ноу-хау с доказани в сферата си експерти и ще се работи по нестандартни и предизвикателни бизнес казуси. Той ще съчетае в себе си цялостната концепция на една „буря“ и ще стимулира сетивата на участниците през призмата на различни интерактивни/бизнес преживявания, с цел да ги предизвика под различна форма, за да може изградения опит в последствие да бъде приложен и реална среда.


На сайта на събитието може да се запознаете с повече информация за него, неговата програма и различните видове билети, които се предлагат. Със специален промо код, предоставен от Tendrik, имате възможност да си закупите билет с 10% отстъпка от цената му.
Промо код: TENDRIK

Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Email this to someone