Зареждане...

Business on the Hills – конференция за иновации в Пловдив

by Petar Dyaksov, 19.08.2016  read-time  { content|word_count } мин
Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

jci-national-convention-2016

Какво е Business on the Hills?

Business on the Hills: Develop. Innovate. Market. е най-голямата конференция за иновации, която ще се проведе от 9-ти до 11-ти септември в Пловдив. Събитието ще събере над 250 предприемачи, инженери, маркетинг мениджъри и програмисти от цял свят.

Защо иновации?

Иновациите са една от най-актуалните теми в сегашния пейзаж на предприемачеството. На динамичния фон на дигиталния свят, единствено чрез тях е възможно бизнесът да се отличи от конкуренцията си и да върви по успешен път. Вече не е достатъчно той да бъде само проводник на нови трендове, но и катализатор на идеи, които водят до нови потребности и ги задоволяват ефективно. Нуждата от конференция за иновации се потвърди и от анкетата, която бяхме пуснали до всички пловдивчани.

Какво може да очаквате от програмата?


За екипа ни от JCI Plovdiv е изключително голяма привилегия да бъде домакин на тазгодишната национална конференция на JCI Bulgaria, която ще се проведе паралелно с Business on the Hills. Това е и огромно предизвикателство за нас, имайки предвид, че такъв тип събитие се провежда за първи път на територията на града. Конференцията ще се провежда изцяло на английски език, заради мултикултурния си характер и чуждестранни гости. Като акцент на събитието сме подготвили невероятно интересни интернационални лектори, които ще предадат максимално много от знанията си и споделят от опита си на присъстващите:

  • Фелипе Карера (Португалия), говорител и автор на много книги: Networking for personal and professional success. – Вдъхновяващ автор на голям брой книги за дигитален маркетинг и нетуъркинг.
  • Пауло Руджери (Италия), OSM International Group: International Business Development and New Markets Expansion. – Мотивиращ бизнес лектор, от когото съм черпил много полезни идеи и съвети за успешен мениджмънт.
  • Саймън Бъкнал (Великобритания), международен говорител: The Red Hot Elevator Pitch. – Човек, който може да помогне много на представянето ни пред инвеститори и потенциални клиенти.
  • Елан Орен (Израел), LeanWay and Appforma: Guiding your start-up through dramatic market changes – the story of iMesh. – Един от хората, отговорни за peer-to-peer технологията. Елан определено ще има какво да ни разкаже за иновациите.
  • Георги Първанов, The C-Team: How to build, inspire and motivate a successful team. – Изключително успешен и земен човек, продал бизнеса си за милиони. От неговия опит може да се научи много.
  • Саша Безуханова (България), HP Bulgaria: Innovations – a step closer to a new world. – Основател на Move.bg и социален предприемач с богат международен опит.


Освен впечатляващата лекторска програма, участието на предприемачи от над 20 страни би било чудесна възможност за създаване на полезни контакти и споделяне на опит. Всички участници ще имат възможност да се опознаят и да обменят знания по време на networking партито в петък и официалната гала вечеря в събота. За любителите на по-иновативния туризъм програмата включва и Treasure Hunt – Plovdiv Tour и дегустация на вино в Старосел.
Treasure Hunt Plovdiv Tour

На сайта на събитието, който е изработен от екипа ми в Tendrik, сме се постарали да поместим цялата информация по лесен и достъпен начин. Там можете и да се запознаете с подробности и с различните пакети за събитието, които се предлагат, както и с точната програма на конференцията.

Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Email this to someone