Зареждане...

Семинар „Ключът към успех в социалните мрежи през 2017“

by Petar Dyaksov, 13.07.2017  read-time  { content|word_count } мин
Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

softuni digital

На 12 юли се проведе безплатният семинар на тема “Ключът към успех в социалните мрежи през 2017″. Имах честта да бъда поканен от екипа на SoftUni Digital за лектор на събитието, което се осъществи след любезната покана и предоставената помощ и домакинство от Софтуерния университет.

Събитието се радваше на огромен интерес и въпреки сезона, залата беше препълнена с повече от 200 човека и допълнителни столове за присъстващите, което само може да ме радва. Заинтересоваността и инициативността на младите да се учат, развиват и да използват уменията си подобаващо е нещо страхотно.

Лекцията продължи около два часа и в нея имах възможността да наблегна на:

  • Важността и въздействието на социалните мрежи;
  • Как социалните мрежи ни помагат да увеличим значително продажбите си;
  • Практика за изграждането на успешен и разпознаваем бранд;
  • Facebook настоящи и бъдещи трендовете през 2017;
  • Примери за добри практики, които могат да се приложат в България;
  • 3 case studies за успешни ремаркетинг кампании във Facebook;
  • Instagram стратегиите за успеха на нашия бизнес.

Обърнахме и внимание на различните видове съдържание и спецификата на всяко едно от тях, както и на няколко реални case study-та, показващи истинската сила на една правилно направена маркетингова стратегия в социалните мрежи. Целта ми беше да предоставя максимално точна и реална информация на участниците, затова използвахме само реални примери с реални резултати, участвахме в дискусии и отделихме време за въпроси и обсъждания впоследствие.

softuni digital

Получих изключително мили думи след приключването на семинара, което не мога да опиша колко много значи за мен. Това е едно от нещата, които ме мотивира и кара да продължавам. Ето и част от тях:

“Бих искала да ви благодаря за прекрасния семинар! Информацията, която дадохте, е ценна и полезна за мен и ще се опитам да приложа съветите в моята индустрия. Искрено ви благодаря, поздрави!”

П. Цонева

“Искам да Ви поздравя за чудесната лекция тази вечер в СофтУни, беше изключително полезна. Останах много вдъхновен и си тръгнах с много нови идеи. Благодаря”

И. Йосифов

“Искам да ти благодаря за днешната лекция, лично за мен беше много поучителна и полезна, взех си няколко идеи, които със сигурност ще ги приложа. “

С. Хазим

“Поздрави за вчерашния семинар. Чудесен презентатор си.”

Т. Катарджиев

“Благодаря за полезната лекция тази вечер”

С. Спасова

 

Целият семинар беше записан, а видеото можеш да намериш тук:

https://digital.softuni.bg/events/29/keys-to-successful-social-media-marketing-in-2017

За тези от вас, които искат да разгледат презентацията ми от вчерашното събитие, може да го направите тук:

 

 

Надявам се да намериш материалите за полезни!

Аз благодаря за гостоприемството на SoftUni Digital и на Александър, а на теб пожелавам успех!

Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Email this to someone