Зареждане...

Дигитална конференция Innowave 2017 Business & Startup Conference

by Petar Dyaksov, 13.10.2017  read-time  { content|word_count } мин
Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.


конференция предприемачество

Innowave 2017 Business & Startup Conference събира Facebook, Google, Amazon, SalesForce, Alibaba, Yandex и фондове за рисков капитал от три континента в морската ни столица

Едно от най-големите технологични събития в Европа, Innowave 2017 Business & Startup Conference, ще проведе тазгодишното си издание у нас и не е за пропускане. Форумът ще се състои в два поредни дни, 20 и 21 октомври, а домакин ще бъде морската ни столица Варна, която само преди няколко дни посетих. Да ви разкажа малко повече за Innowave 2017 Business & Startup Conference? Това е събитие, което събира на едно място световни брандове като Facebook, Google, Amazon, SalesForce, Alibaba, Yandex и фондове за рисков капитал от три континента, чиято основна цел ще е да помогнат на посетителите на форума да направят дигитална трансформация на бизнеса си и да продават глобално. Вярвам, че форумът ще ви бъде не само много интересен, но и полезен.

Организаторите очакват да присъстват над 750 собственици, управители и мениджъри на фирми, представители на бизнеса и startup-и от 23 държави. Събитието ще има четири експо зони, на които ще бъдат разположени над 25 щанда на български и световни технологични компании, с които лично ще мога да се срещна не само аз, но всеки един от гостите на събитието..

Гост-лектори на технологичното събитие ще бъдат над 35 световно признати маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във водещи европейски и международни компании за електронна търговия, бизнес ангели и представители на инвестиционни фондове от три континента. Много се радвам да съобщя, че в България ще пристигнат световноизвестните имена в сферата. Сред лекторите ще бъдат Дрейтън Бърд – една от най-значимите фигури в сферата на Директния маркетинг и Рекламата за последните 25 години [UK];  Дейл Хоуарт – експерт дигитален маркетинг /Фейсбук маркетинг/ [UK]; Мигел Рейнолд – президент и CEO на Global Business Brokers; Бас Лансдорп – основател на Фондация Марс 1 и първата мисия до Марс; Божидар Крапчев – Amazon Lead CEE в Amazon Web services и много други.

Събитието ще бъде открито от Президента на Република България, Министъра на икономиката, кмета на Варна и г-жа Мария Габриел – еврокомисар по цифровизацията.

Мога само да благодаря и да поздравя Община Варна и Министерство на икономиката, които помогнаха Innowave 2017 Business & Startup Conference да се случи и у нас! Не на последно място, партньор на събитието е JCI Varna!

Ако искаш да се присъединиш и ти, вземи своя билет ТУК.

Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Share on Facebook14Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Email this to someone