Зареждане...

Петото издание на “Първи стъпки в бизнеса”

by Petar Dyaksov, 10.05.2016  read-time  { content|word_count } мин
Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Pyrvi-stypki-v-biznesa-5-poster-1

Петото издание на “Първи стъпки в бизнеса” – безплатния семинар по предприемачество в Пловдив

На 14.05.2016 от 10:30 часа, в Аулата на Технически университет – Пловдив се проведе петото издание на безплатния семинар по предприемачество „Първи стъпки в бизнеса“, целящ да срещне хора от практиката с млади предприемачи, професионалисти от различни сфери, студенти и всеки, който желае да научи повече за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес.

Преди вече повече от 2 години създадохме формата „Първи стъпки в бизнеса“ с желанието да изградим и насърчим предприемаческата среда в Пловдив. След вече четири успешни издания през 2014 и 2015 година се радваме, че към събитието има голям интерес и е устойчиво във времето (Разберете как започна всичко). В бъдеще аз и екипът на JCI Plovdiv имаме желание да разчупим формата и той да стане и много по-практически насочен.

Изключително благодарни сме и на интересните лектори, които отделиха време от натовареното си ежедневие, за да ни да споделят своя опит и знание, абсолютно безвъзмездно. На събитието присъстваха около 150 участника и имаше голям интерес към всяка една от лекциите. Имахме възможност да запишем всяка една от презентациите и да ги публикуваме, за да може всеки желаещ да може да ги гледа. Определено мога да заявя, че тове беше най-добре организираното събитие на “Първи стъпки в бизнеса” до този момент! Въпреки това вярвам, че най-доброто предстои.

Мартин Попов е генерален мениджър на агенцията за онлайн маркетинг и реклама Interactive Share. Богатият му дългогодишен опит в различни направления на интернет рекламата и дигиталния маркетинг (цялостни стратегии за присъствие във виртуалното пространство, уеб медия планиране и купуване, разработка на уебсайтове и банери, оптимизация за търсещи машини/SEO, реклама на клик/CPC в различни платформи и др.) и усетът му към сформиране на работещ екип успяват за 5 години да изведат Interactive Share сред най-успешните дигитални агенции у нас.

Катя Тодорова е маркетинг визионер и основната й мантра е да стои далеч от “кутийките” – в мисленето и живота. Катя има богат опит в изграждането на дигитални и интегрирани маркетинг стратегии, content маркетинг и маркетинг в социалните мрежи. Катя има собствена компания – MEmotion – marketing emotion & e-motion, с която има амбиции да покаже изцяло нов поглед в маркетинга и позиционирането на вече изградени и startUP брандове! Катя е управляващ партньор в още две компании с фокус иновативни маркетинг решения – Clientric и brandЪ.

Георги К. Първанов е с 21-годишен опит в управлението на човешките ресурси. Започва кариерата си на 19 годишна възраст в първия екип на Макдоналдс в България. На 21 години той се превръща в най-младия мениджър на администраторите в Societe Generale Експресбанк. През 2000 г. Георги основава Consulteam Group – Водеща организация за консултации по тема човешки ресурси в европейския югоизток. Компаниите, основани от Георги, осигуряват повече от 15 000 работни места. Той е основател на Bulgarian Staffing Association, съветник в Young Talents, също така е член в Institute of Career Certification International (ICCI). През 2015 година, Георги пресъздава новия си бизнес CTeam, който бързо разраства в България и чужбина. През 2016 година, той е избран за отговорник по международното развитие в Bulgarian Association for People Management.

Крис Георгиев е онлайн предприемач и уеб ентусиаст. Освен, че се занимава с уеб дизайн и социални медии, той е изцяло отдаден на Imagga, платформа която спомага организирането и анализът на визуални колекции от снимки. Част от борда на StartUP Foundation. Фасилитира OpenCoffee – формат за неформални срещи между предприемачи. Организатор на Startup Weekend Sofia.

Иво Радуловски е консултант по технологии и управление, дизайнер за стратегически иновации, предприемач, лектор и ментор. Като стартъп евангелист и партньор в управление на Segments Accelerator, той редовно подкрепя и съветва много нови и съществуващи предприятия и предприемачи. Иво е изпълнителен директор в Segments Digital и развива корпоративни ИТ решения за някои от най-добрите компании в света. Благодарение на него се реализират мащабни конференции и мероприятия в Европа, редовно посещавани от топ мениджърите на повече от 30 страни. Като предприемач той основава Segments Digital; Propeople в Австия, Белгия и Германия и други. Иво често е канен като гост-лектор на големи конференции като Webit в различни места по света. Неговите презентации все обхващат предприемачество, бизнес развитие и дигитални стратегии за иновации в правителството. Сегашният му фокус е върху „Иновации, ИТ стратегии и организационни промени“.

ПРОГРАМАТА:

10:30-11:00 часа – Регистрация

11:00-11:15 часа – Откриване

11:15-12:00 часа – Лектор 1: Иво Радуловски

12:00-12:15 часа – Кафе пауза

12:15-13:00 часа – Лектор 2: Крис Георгиев

13:00-14:30 часа – Обедна почивка

14:30-15:15 часа – Лектор 3: Катя Тодорова

15:15-15:30 часа – Почивка/нетуъркинг

15:30-16:15 часа – Лектор 4: Мартин Попов

16:15-16:30 часа – Почивка/нетуъркинг

16:30-17:15 часа – Лектор 5: Георги K. Първанов

17:15-17:30 часа – Закриване


За пръв път форматът „Първи стъпки в бизнеса 5“ бe изцяло спонсориран от програмата на Община Пловдив „Пловдив за младите“. Другите ни спонсори са нашите приятели от Cvetita Herbal и Торти Чочко. Безценни партньори на JCI Plovdiv са и MediaCafe, Darik Radio и Технически университет София – филиал Пловдив.
Плануваме да проведем следващото събитие, от този формат, през ноември, като очакваме да поканим още интересни и мотивиращи лектори в Пловдив.

Официалният уебсайт на събитието: http://seminar.jci.bg/

Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Email this to someone