Зареждане...

Как да изберем сигурен уебсайт за оригинални маркови парфюми?

by Petar Dyaksov, 15.01.2015  read-time  { content|word_count } мин
Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

ne-na-mentetata-cover

Как да изберем сигурен уебсайт за оригинални маркови парфюми?

От доста време насам следвам с голям интерес тенденциите в интернет пространството, относно българските сайтове за парфюми. Съществуват доста теми и коментари като „Изпитани сайтове за парфюми“ или „Парфюмни размисли и страсти“, част от които са или абсурдни, или написани с цел реклама. Много от тях публикувани в популярни форуми за майки (които разбират от всичко), сайтове за модерни градски „кифли“ или блогове за красота.

Никой няма интерес потребителите да са информирани, понеже така по-трудно биха били подведени или излъгани.Това ме наведе на мисълта, че съществено количество информация от сферата на онлайн продажбите на маркови парфюми не са достояние на крайния потребител и ме подтикна да напиша настоящата статия с една цел – да разоблича много от неетичните и нелицензирани практики на онлайн магазини в България. С тази статия целя да отговоря и на много от основните въпроси и опасения, на които повечето от потребителите търсят отговор, но не могат да намерят. Обективно казано – никой няма интерес потребителите да са информирани, понеже така по-трудно биха били подведени или излъгани.

Много от вас вероятно често си задават въпроса: „Как да избера добър сайт за оригинални маркови парфюми?“. От много ранна детска възраст родителите ми се занимават с продажба и дистрибуция на оригинални маркови парфюми в България и чужбина. От първият си досег с марковата парфюмерия, когато бях на 13, до сега научих много неща за парфюмите. За това време бих казал, че имам сравнително голям опит, професионално мнение и добро познание за българския пазар на маркова парфюмерия, както и за онлайн пазаруването (с което се занимавам професионално от 2009 година).

Онлайн търговията е сравнително нов феномен, който се разви изключително бързо в последните 10-15 години. Този факт не подмина нашата страна и доведе до появата на редица сайтове за „оригинални“ маркови парфюми. Но за жалост на потребителя, много от тях предлагат реплики на известни дизайнерски аромати, целейки по-голяма печалба.

След значително изследване на много сайтове за маркови парфюми, в статията си ще се опитам да ви дам напътствия как да се предпазите от нелицензирани и нелоялни онлайн магазини. Също така ще разберете как да отсявате качествените от некачествените сайтове за маркови парфюми в интернет и защо трябва да внимавате най-вече със сайтовете за маркови парфюми.

Смело мога да заявя, че до момента това е най-четената ми статия с над 15,000 преглеждания и публикувана на места като BG-Damma, POTV и Блог за парфюми „Венера Козметикс“. За пръв път написах тази статия края на 2012 и началото на 2015 я обнових, но въпреки това време нелицензираните практики за продажба на парфюми в България не са се променили много. Добрата новина е, че качествените уебсайтове се отсяват от некачествените, а самото обслужване става още по-добро, а цените сравнително по-ниски от други чуждестранни онлайн магазини.

Пълната статия, можете да прочетете тук.

Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Email this to someone