Зареждане...

Конференцията Business in the City: Explore | Share | Grow 2017

by Petar Dyaksov, 04.07.2017  read-time  { content|word_count } мин
Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

business in the city

София – част от топ 10 градовете в света за предприемачи и развитие на бизнес, ще бъде дом на 3-дневна конференция като никоя друга досега. Business in the City: Explore | Share | Grow ще се състои между 8-ми и 10-ти септември 2017 и ще представи основните аспекти на  изграждането на бизнес в модерния свят – как да се възползвате от възможностите чрез споделяне на идеи и ресурси и как да постигнете устойчив растеж на бизнеса си.

По време на конференцията ще можете да участвате в семинари, уъркшопи, нетуъркинг събития и специална Гала вечеря с говорителите и други гости от България и чужбина. Програмата ни дава ценни възможности да научим нови неща, да обменяме ноу-хау, да споделяме опит и да развиваме себе си, бизнеса си и мрежата ни от контакти. За това ще помогнат и различните мениджъри и предприемачи от България и чужбина, които също ще станат част от конференцията.

EXPLORE – Ще разберете как тендецията за живот в градска среда (в развиващия се свят, в който живеем) може да донесе повече възможности за развитие, свободен обмен на идеи, култури и ресурси и увеличаване на приходите.

SHARE – Споделената икономика е един от най-основните трендове в последните години и като такъв, той спомага за формирането на бизнес управлението чрез по-ефикасно използване на ресурсите му. Тази социо-икономическа система е създадена около идеята за споделяне на всички ресурси – човешки, физически и интелектуални.

GROW – Ще разберете как да използвате всички причини, поради които градовете успяват да привлекат повече граждани, бизнеси, туристи и да продължават да се развиват (например потокът на хора, чистите вода и въздух, ефективни спешни и здравни услуги, качествено образование и т.н.), и как да ги превърнете във възможности за растежа на своя бизнес.

Какво да очаквате?

  • Повече от 200 участници от България и чужбина;
  • 9 международни лектори;
  • 3 дни полезни семинари и уъркшопи;
  • Нетуъркинг коктейл в петък;
  • Гала вечеря в събота;
  • EXPO с участието на български и международни компании;
  • Много изненади и забавление.

Какво включва програмата?

Семинари

Ще станете свидетели на полезни семинари с участието на невероятни български и международни лектори, които споделят какво ги мотивира и как те са постигали своя успех.

Част от имената включват:

Исмаил Хазнедар от Турция. Той е изпълнителният директор на “Stratejik Isler”, член на “Strategic Planning Society” (SPS), сертифициран консултант по мениджмънт (CMC) и президент на JCI за 2015 година.

Стив Кайл от Австралия. Той е основател на MammothDB, съосновател и CEO на Xentio, международен презентатор и предприемач. Благодарение нюха си към иновациите и на опита си в бизнес управлението, австралиецът преподава предприемачество, мениджмънт на информационните системи и бизнес от 2004 г. насам. През 2011 г. по време на TEDxBG, Кайл представя теорията си засягаща темата защо хората в България са нещастни и как това би могло да се промени. Това е една от любимите ми TED презентации. Ако още не сте я гледали, присъединете се към революцията: 

Кевин Хин от Монако. Той е член на Palace Press Service, които организират кралската сватба в Монако през 2011 година и вицепрезидент за Европа на JCI за 2015 година. Той има опит в развитието на различни бизнеси, притежава и управлява хотел в Ница, разработва и модерната в Европа и Близкия Изток марка за бижута APM Monaco. Създател е и на успешен блог за Френската ривиера.

Алън Хътчисън от Швейцария. Той е съосновател и CEO на “ProsFit Technologies”, член на борда на “Europe Unlimited”, създател на “ClusterBridge” в Швейцария (консултантска фирма, специализирана в международно развитие на бизнесите). Бил е ръководител на отдела, свързан с корпоративното развитие, на маркетинг компания за оборудване в Азия.

Йонут Тата от Румъния. Той е старши консултант и ръководител на R&D в “Iceberg”, съосновател на Thinkstitute, Quib, Hub, Arkhive, заместник-председател на JCI за 2017 г. Богатият опит, в съосноваването на старъпи, ни показва колко отдаден може да бъде на една кауза и как с упоритост и усилена работа една идея може да се превърне в успешен бизнес. Също така той е дълбоко въвлечен в социалните и бизнес въпроси в Румъния и региона, председателстващ Асоциацията Pro Democratia”.

Кристина Кранчева от България. Тя е основател и управляващ директор на CM Consulting, лицензиран консултант по корпоративен етикет и международен протокол, консултант по изображения от London Image Institute® и притежава лиценз за България за Speakers Training Camp®, САЩ. Второто издание на нейната книга “Business Etiquette” бе издадено през 2013 г.

Борис Христов от България. Основател на 356lаbas – агенция за бутиков дизайн и обучение . Той е провел обучения в над 25 страни. Борис има дългогодишен опит като обучител и обучава не само студенти, но и хора от ИТ, продажби, маркетинг и мениджмънт по теми, вариращи от умения за представяне и разказване на истории чрез психологията зад дизайна на слайда.

Уъркшопи

Ще имате възможност да станете част от уникални и различни уъркшопи, където ще можете да научите кои неща правят един бизнес успешен, устойчив и с добра репутация.

Нетуъркинг коктейл

Специалният коктейл ще ви позволи да обмените контакти, ноу-хау, идеи и други с участниците и лекторите на конференцията. Подобни нетуъркинг събития са запазена марка на JCI, така че очаквайте нещо наистина специално.

Гала вечеря

Това е черешката на тортата. Специално събитие, заслужаващо допълнително внимание, пълно със забавления, песни, танци, позитивни емоции и безброй възможности. Подгответе си официалните дрехи.

EXPO

Ще имате възможност да представите и разкажете за бизнеса си пред всички участници на конференцията.

Специална програма

За да разпалим още повече любопитството ви, засега тази част от програмата остава тайна. Но ви гарантираме, че няма да останете разочаровани от това, което сме ви приготвили. Посетете конференцията, за да разберете какво сме ви намислили.

Присъединете се към всички предприемачи, мениджъри, иноватори, инвеститори, лидери, дошли от всички краища на света, и научете, споделете много нови неща, които ще доведат до развитието на вас самите и на вашия бизнес.

Ако искате да станете партньор на събитието, пишете ми.

А за тези от вас, които искат си запазят билет или да научат повече за него, посетете уебсайта на JCI.

Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Email this to someone