Зареждане...

Създаването на Tendrik Academy – една моя сбъдната мечта

by Petar Dyaksov, 19.10.2016  read-time  { content|word_count } мин
Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

tendrik-academy-пловдив

Създаването на Tendrik Academy – една моя сбъдната мечта

Щастлив съм да ви представя най-новото начинание, което аз и моят екип от Tendrik предстои да започнем. Tendrik Academy е плод на дълго плануване и търсене на правилния момент, който ще бъде първата крачка към едно по-образовано общество. Повечето хора имат чувството, че всички по-значими събития се провеждат в София, но за мен това далеч не е така. Варна бе удостоена с приза за младежка европейска столица през 2017 година, Бургас многократно е произнасян за най-добрият град за живеене, а тези два примера далеч не изчерпват съживяването на части от страната ни в последните няколко години. И Пловдив не прави изключение. Градът под тепетата винаги е притежавал един особен чар, който става все по-ярко забележим поради многобройните фестивали, десетките конференции и факта, че успя да се превърне във водещ индустриален и аутсорсинг център. И да – един от многобройните скъпоценни камъни в нашия древен, но вечен Пловдив е титлата „Европейска столица на културата за 2019 година“. Градът ни се пробужда от дълга летаргия и животът в него кипи с пълна пара. Всяка сфера се заражда или изгражда все по-силна и обединена. Затова заедно с моя екип решихме да добавим и нашия принос към тези позитивни промени.

Визията на Tendrik, още от създаването на компанията, е била "Да дава възможност на млади хора с голям потенцила да се развиват". Поради тази причина, целта на Академията е да даде една стабилна база, върху която да стъпите; да сподели с вас дългогодишен опит и знания в ИТ сферата и дигиталния свят, за да помогне максимално да развиете вашия потенциал. Освен възможностите за стаж, Академията ще предлага курсове изцяло с практическа насоченост, водени само от специалисти в тази индустрия. По този начин ние се стремим да се различим от другите многобройни онлайн обучения, но и да зададем нов тон на такива извън столицата.

Началото ще бъде поставено с едномесечното практическо обучение Първи стъпки в електронната търговия“. Курсът ще постави една стабилна основа, върху която може да изградите един успешен и проспериращ онлайн бизнес. Ще обърнем внимание на най-важните моменти от създаването и развитието му, придружени с основните понятия, функционалности и модули. Ще навлезем в различните аспекти и нюанси на електронната търговия, дигиталния маркетинг и концепцията за бизнес в онлайн пространството. Той е подходящ и за тепърва прохождащи в онлайн сферата, собственици на онлайн магазини и специалисти в тази постоянно променяща се индустрия.

Курсът ще бъде воден от мен и Иван Абаджиев (CTO на Tendrik). Смятаме, че след години работа в сферата, множество разработени проекти и като собственици на успешни онлайн магазини, имаме нужните знания, които да предадем на участниците. Той ще се проведе от 8 ноември до 6 декември 2016 година.

Пълната програма може да видите тук:

Бизнес част – 8.11.2016 година /вторник/

Изграждане на концепция, бизнес модел и проучване на конкуренцията. Закупуване на домейн (име) и изграждане на лого.

Инсталиране на OpenCart на хостинг и локално 10.11.2016 година /четвъртък/

Конфигуриране на главните настройки и добавяне на основните функционалности, категории, атрибути и опции.

Дизайн и потребителски интерфейс – 15.11.2016 година /вторник/

User interface и user experience. Дизайн на уебсайта (адаптивен или мобилна версия), изображенията и навигацията.

Модули за OpenCart – 17.11.2016 година /четвъртък/

Инсталиране на различни модули за OpenCart. Добавяне на Google Analytics, Google Search Console, Sitemap и Zopim Chat и други. Уточняване на лейаута.

Информация и правни въпроси – 22.11.2016 година /вторник/

Уточняване на правни въпроси и регистриране на фирма. Изготвяне на информационни страници. Връзка с куриерски фирми.

Клиенти и продукти – 24.11.2016 година /четвъртък/

Добавяне на различни клиентски и продуктови групи. Добавяне на информационни страници.

SEO и онлайн реклама – 29.11.2016 година /вторник/

On-page SEO
Off-page SEO
Facebook Ads
Google Ads

Методи на разплащане и доставка – 1.12.2016 година /четвъртък/

Добавяне на различни методи за плащане и метод за доставка по критерии.

Маркетинг и спечелване на реални клиенти – 6.12.2016 година /вторник/

Най-важните неща, които трябва да знаете за създаването на съдържание, маркетинга в социалните мрежи и дигиталната среда и e-mail маркетинга. Практически стъпки, които да приложите след приключването на курса.

В края на обучението всеки, записал се и присъствал на занятията, ще разполага със свой работещ онлайн магазин, готов да развие успешен бизнес в Интернет.

Цената за записване до края на месец октомври е 249 лева. След приключването на месеца, ще можете да се запишете до самото начало на курса на цена от 299 лв.

За по-подробна информация може да посетите уебсайта на Академията, фейсбук събитието или да се свържете с мен.

Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Share on Facebook87Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Email this to someone