Зареждане...

Безплатен семинар „Продай себе си” – семинар на успешния търговец

by Petar Dyaksov, 14.10.2015  read-time  { content|word_count } мин
Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Prodaj-sebe-si-Poster-HorizontalНа 17-ти октомври, събота, от 9:00 часа в Аулата на Техническия университет – филиал Пловдив се проведе безплатен семинар „Продай себе си – семинар на успешния търговец“, което бе посетено от над 200 човека. То се проведе по инициатива на екипа ни в JCI Plovdiv (в която аз бях президент през 2015 година). Локалната секция е част от Международната младежка камара (JCI ) – международна НПО, която обединява млади, амбициозни и активни хора и цели създаването на позитивна промяна във всяко общество, в което присъстват.

Гост-лектор на семинара беше Стоян Тасев – предприемач с над 10-годишен опит в сферата на продажбите. Стоян е бил мениджър на национално ниво към международна, мултимилионна компания. В последните години развива успешно собствен бизнес в България и управлява многочленен екип.

„Аз не Ви обещавам светло бъдеще в търговията. Аз Ви обещавам да Ви науча на работещи търговски практики за българския пазар, които ще Ви бъдат от реална полза в продажбите.“  – Стоян Тасев

В семинара Стоян Тасев разкрие много от личните си търговски стратегии, ползвани през годините, като основен акцент беше максимизирането на продажбите, както в бизнеса, така и в ситуациите на продажба или презентация, в които всеки човек изпада в ежедневието си. Стилът на Стоян е непринуден, с чувство за хумор, и е базиран на реални казуси от практиката му. Обучението бе динамично, като включваше постоянен контакт с публиката, нагледни примери и игри. На семинара присъстваха хора, работещи в търговските отдели на средни и големи компании, млади предприемачи и студенти, които искаха да научат повече за изкуството да продаваш и да се презентираш успешно. Такъв тип умения, придобити от подобен тип семинар, могат да помогнат не само в продажбите, но и във всеки един аспект от живота ни – от интервюто за работа до романтичната вечеря.

Поех привилегията да разработя уеб страница (seminar.jci.bg) за това мащабно и ценно събитие, чрез моята фирма Tendrik – ИТ компания, предлагаща първокласен набор от услуги, свързани с онлайн търговия, уеб дизайн, онлайн маркетинг и SEO оптимизация, насочени към съществуващи или нови онлайн бизнеси.

Събитието „Продай себе си – семинар на успешния търговец“ е напълно безплатно и негов платинен спонсор е холдингът Stabil Groupчиято собственост са Стабил Агро Трейд ЕООД, Стабил Инженеринг Продуктова идентификация и инспекция ЕООД, Стабилинженеринг – Алфа ООД, Плексистаб България ЕАД, Хидростаб ООД и Интерстаб ООД.

 Разбира се, събитието нямаше да е възможно без партньорите ни от Технически университет София – филиал Пловдив, и от младежката медия mediacafe.bg.

Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Email this to someone