Зареждане...

Digital Stars – Конкурсът по дигитален маркетинг

by Petar Dyaksov, 22.10.2019  read-time  { content|word_count } мин
Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

71405998_112269020169209_9048267697665605632_o
Digital Stars е конкурсът за най-добри млади дигитални маркетолози на България за 2019 година и цели да покаже талантите им и да награди техните постижения. Подобно отличие ще открие още по-големи възможности за професионална реализация на по-младите специалисти в бранша. Като главен организатор и част от организаторския екип съветвам всички млади специалисти да бъдат смели и да се включат в първото издание на конкурса.
Конкурсът се организира от името на Internet Media Group, която започна търсенето на млади таланти в 10 различни области на дигиталния маркетинг. Кандидатстването в конкурса Digital Stars беше отворен в началото на октомври, като в него могат да участват български граждани на възраст между 18-35 години. 
Крайният срок за подаване на кандидатурите е до 27 октомври. Победители ще бъдат излъчени в 10 категории в сферата на дигиталния маркетинг:
– Pay-per-click реклами
– Маркетинг в социалните мрежи
– SEO
– Content Marketing
– Маркетинг стратегии и бизнес развитие
– Email маркетинг
– Дигитален PR & Influence Marketing
– Creative
– Електронна търговия
– Автоматизации и чат ботове.
Участниците трябва да имат професионален опит в сферата на дигиталния маркетинг не повече от 5 години. Те могат да се кандидатират само в една от 10-те категории, а за целта трябва да изпратят case study за свой проект. Кандидатът трябва да предостави информация за клиента, целите, които са поставени, какви методи и инструменти са използвани за постигането им и обобщени крайни резултати. По този начин журито ще може да придобие реална представа за знанията и уменията на кандидата и да ги оцени подобаващо. 
Позволено е и номиниране на кандидати. Важно условие е, че човекът, който номинира даден кандидат, да представи неговите постижения максимално изчерпателно.
Съставът на журито за сега се пази в тайна и ще бъде оповестен официално, след като изтече срокът за подаване на кандидатурите. В него са включени едни от най-изявените и добри специалисти в различните сфери в страната, твърдят от Digital Stars. 
Победителите ще бъдат обявени на 30 ноември по време на бляскава гала вечер. Участието в конкурса е напълно безплатно. Пълните условия и правила за участие може да откриете в официалния сайт на конкурса: https://digitalstars.bg . 
Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Email this to someone