Зареждане...

Лектор на конференция eCommerce Summit Sofia 2019

by Petar Dyaksov, 14.09.2019  read-time  { content|word_count } мин
Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Thinking man

Ако искате да знаете как да спестите пари чрез оптимизиране и автоматизиране на процесите в електронния ви магазин, или искате да повишите конверсиите и продажбите чрез правилната стратегия в дигиталния маркетинг, елате на конференцията „eCommerce Summit“ на 01.10.2019 в  Интерпред, София и развийте онлайн бизнеса си на високо ниво.

eCommerce Summit е форум за електронна търговия, целящ да запознае електронните търговци и компаниите в сектора с най-модерните решения в различните аспекти на онлайн продажбите. За мен е удоволствие да бъда партньор на събитието, както и един от лекторите на конференцията, където ще говоря за практически съвети за това как може, чрез SEO да подобрите продажбите на онлайн магазин.

Очаква се на форума да има над 100 участника, представители на различни компании с интерес в онлайн бизнес и електронна търговия, маркетплейс платформи, ритейл компании, дистрибутори, бранд мениджъри, софтуер специалисти, ПР и рекламни специалисти, производители, специалисти с финанси и банкови услуги, логистика от различни сектори, представители на електронни магазини от цяла България, които търсят възможности за още по-бързото и качествено развитие на своите бизнеси.

15% – представители на големи онлайн магазини в България
15% – представители на средни по големина интернет магазини
25% – малки и микро електронни магазини
45% – предприемачи с различен по-големина и вид бизнес, тепърва стартиращи свои онлайн проекти и представители на бизнеси от различни сектори и индустрии засягащи ги тази тема.

 Сред темите, които ще бъдат дискутирани на този форум ще бъдат:

  • Как да изберем платформа и да планираме дългосрочното развитие на един онлайн магазин.
  • Какви технологии седят зад един успешен електронен бизнес.
  • Какви са тенденциите в дигиталния маркетинг и какви са важните числа, които пропускаме.
  • Как да създадем работеща стратегия, която да следваме и да измерваме резултатите.
  • Какъв е пътят на трансформация от физически магазини към електронен такъв.
  • Как се развиват мобилните технологии и как ще влияят на електронната търговия в следващите няколко години.
  • Как се развива пазара в България и региона, какви тенденции ще бъдат актуални.

 

Може да използвате промокод SEOMAX за 15% отстъпка от цената на билета, с който всички наши партньори и колеги могат да се възползват.

 

Кога: 01.10.2019

Къде: Интерпред, София

За регистрация: https://mysuccess.bg/ecommsummit/

Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Email this to someone