Зареждане...

Специална награда на конкурса „Най-добър млад мениджър“ за 2019

by Petar Dyaksov, 14.02.2020  read-time  { content|word_count } мин
Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

work-Dyaksov-Blog-Special-Award-for-Best-Young-Manager-2019-BG

Изключително щастлив съм да ви споделя, че бях удостоен със специално отличие от конкурса за „Най-добър млад мениджър“ на годината, организиран от фондация “Еврика”.

Тази  инициатива се провежда за 30 поредна година и е доказала своята репутация на един от престижните и стойностните конкурси у нас. Всяка година фондацията присъжда награда “Еврика” за постижения в науката, за млад изобретател, млад мениджър и млад фермер до 35 годишна възраст.

Няма да скрия, че бях изненадан, когато преди няколко месеца получих имейл, в който ми съобщиха, че съм номиниран за млад мениджър на 2019 г. Още по-учуден бях, когато разбрах, че номинацията ми е дошла от Венцислав Савов – редактор на сп. “Мениджър”, когото  не познавах.

Фактът, че съм попаднал в полезрението на изявена личност като него, ме накара се замисля, че явно нещата, които правя имат смисъл и те се забелязват не само от близките ми хора. След като предоставих кандидатурата си, бях поканен за на следващия етап – интервю с журито. Тогава имах възможността и удоволствието лично да се запозная с Венцислав и с други изявени имена.

Разбира се, церемонията по награждаването беше най-вълнуващата част. Тя се състоя на 29-ти януари в София. Победител в категорията млад мениджър стана Дарин Маджаров, който е  основател на онлайн платформата Уча.се. Той е пример за мен и се радвам, че имах възможността да застана редом до него. Аз получих отличие за развитие на успешен бизнес в сферата на е-търговията и дигиталния маркетинг, за убедително пазарно присъствие и целенасочено следване на работещи бизнес стратегии. За мен беше наистина голяма чест да получа това признание, връчено ми лично от Илияна Йотова – вицепрезидент на България.

Награди и отличия получиха още няколко амбициозни и упорити млади хора, постигнали успех в различни сфери. Вечерта беше вълнуваща, изпълнена с положителни емоции и приятни разговори с интересни хора.

Благодаря на Фондация “Еврика” за предоставената възможност и за техния 30-ти юбилей им пожелавам да продължават да създават стойностни инициативи. Със сигурност това отличие ще остане специален спомен за един постигнат успех, който ме мотивира да правя това, което обичам.  Няма как да не отбележа, че този успех не би бил възможен без подкрепата на моите партньори, колеги и семейство.

Пиша тези редове, не за да изтъквам постиженията си, а за да дам кураж на всички, които сега започват или вече са тръгнали по този път, да бъдат последователни и да не се отказват. Защото успехът се постига с постоянство и с правилните хора на твоя страна.

Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Email this to someone