Зареждане...

Лектор на OAconf 2019 Live Edition – SEO Panel

by Petar Dyaksov, 13.09.2019  read-time  { content|word_count } мин
Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Image for blog post

Една от любимите конференции за онлайн реклама отново е тук, а именно това е OAconf – Online Advertising конференция 2019!Събитието ще се проведе на 19-ти септември!

Като основател на Tendrik и управляващ партньор в SEOMAX, за мен е огромно удоволствие, че тази година имам възможността да съм един от лекторите на второто издание на Live Edition SEO Panel, където ще споделя своя богат опит с всички участници.

Какво представлява Online Advertising Конференция?

Online Advertising е конференция за интернет реклама и SEO, посветена на работещи инструменти в онлайн маркетинга. Събитието е познато и като бившата SEO конференция, която за пръв път посетих през 2014 и 2015В България се организираха вече три успешни събития: през 2016, 2017 и 2018 година. През март 2018 година се проведе и първото издание на Live Edition, в което се включиха общо 5476 уникални потребители. Събитието бе изцяло онлайн, както и предстоящето на 19-ти септември. Всеки един от вас ще има възможност да гледа от всяка една точка на планетата, за да се чувства напълно комфортно. Това е и идеята на организаторите на събитието – Netpeak.

За кого е подходящо събитието и какво да очаквате?

Тази конференция e за хора, които се интересуват и искат да се развиват в сферата на онлайн рекламата и SEO оптимизацията. Подходяща е за собственици на малък и среден бизнес, маркетолози и онлайн магазини. Конференцията по традиция ще събере на едно място едни от най-добрите специалисти, но този път специално в сферата на SEO (Search Engine Optimization), които в 10 лекции ще представят интересни теми от своята практика. С други думи, ще има много интересни хора, които да гледате (Мен включително).

Радвам се, че Дигитална агенция SEOMAX е медиен партньор на таз годишното събитие, а аз – лектор. Ще ви представя Case Study на тема “Как да позиционираме нов онлайн магазин в конкурентна ниша на първи позиции в Google за около година.” Ще видите реални практики и казуси, които ще ви бъдат изключително полезни и ще помогнат за успеха на бизнеса ви.

Лектори

OAconf се постараха да подберат едни от най-добрите SEO специалисти в България и отвъд, за да получите само най-полезната информация!

  • Никола Минков – Founder and CEO @ Serpact
  • Alex Danilin – Lead Product Manager @ Serpstat
  • Alexandra Tachalova – Founder @ Digital Olympus and Digital Marketing Consultant @ Alextachalova.com
  • Victoria Onoprienko – SEO Team Lead @ Netpeak Agency (Ukraine)
  • Калин Каракехайов – Co-Founder @ Tool.Domains (Whois/DNS tools) and Seo.Domains
  • Виктор Иванов – SEO & Digital Marketing @ CreateX Digital Agency
  • Kosta Bankovski – Growth Hacker @ Netpeak Software
  • Теодор Захариев – SEO Manager @ Studio Kipo
  • Mihai Vinatoru – Co-founder and CEO @ DWF – Genuine SEO Agency

Участието е напълно безплатно, необходимо е само да направите регистрация за своето участие. Очаквам ви!

За регистрация и повече информация: http://oa.netpeak.bg/

Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Share on Facebook12Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Email this to someone