Зареждане...

The Crypto Conf 2018 – първата конференция за криптовалути в България

by Petar Dyaksov, 25.02.2018  read-time  { content|word_count } мин
Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

cryptoconf 2018

The Crypto Conf 2018 ще се проведе на 11-ти май в София

Предполагам, че вече си чувал/а за така популярните криптовалути. Дори да не знаеш какво точно представляват те, със сигурен, че си чувал от приятели, познати или дори по телевизията за биткойн. Това е най-популярната криптовалута. Но днес няма да ти разказвам за многобройните видове криптовалути, а за нещо наистина забележително.

Щастлив съм да споделя с теб, че заедно с мои колеги, организираме първата по рода си конференция за криптовалути в България. Тя носи името The Crypto Conf 2018 и ще се проведе на 11-ти май тази година в София. За локация избрахме Интер Експо Център, а събитието ще продължи цял ден, като началото е точно в 09:00 часа.

Какво интересно мога да ти разкажа за The Crypto CONF 2018? Под един покрив ще съберем водещи представители на бизнеса, експерти на финансовия отдел и дигиталното предприемачество. Конференцията ще се насочи към осъществяване на панелни обучения, интересни симулации и в други практически упражнения.

Лекторите, които ще можеш да чуеш, са на международно ниво. Те са доказали се предприемачи и експерти от България и региона и ще споделят опита си по темите за блокчейн технологията, личната сигурност в дигиталните плащания, всичко за криптовалутите, ICO и P2P, начини на инвестиране и инвестиции, децентрализирана икономика, спекулациите и много други актуални теми. До момента лектори на изданията Business Storm Global са били специалисти от: Google, Thomson Reuters, World Economic Forum, World Business Dialogue, Fortune 500 компании, University of Oxford и други.

Макар аз да се включвам като съорганизатор към The Crypto CONF 2018, събитието има своята история. То е част от стартиралия в края на 2016 г. проект The Business Storm  – бизнес семинар от ново поколение, който привлече внимание на световно ниво и днес вече се развива под бранда Business Storm Global. С подкрепата на местни и държавни институции, предприемачески хъбове, бизнес организации и инвеститорски фондове, през 2017 година, форматът се реализира успешно в Лисабон и в Португалия.

Тази година, проектът се разгръща на 3 континента ( Европа, Северна Америка и Азия), 8 държави ( САЩ, Велиикобритания, Германия, Турция, Сингапур, Китай, Тайланд, България) и 10 бизнес събития в 9 града (Ню Йорк, Филаделдия, Лондон, Берлин, Истанбул, Сингапур, Хонг Конг, Банкок и София). Събитията извън страната, в които опитни представители на местната администрация, бизнеса и неправителствения сектор ще обменят опит и креативни идеи ще се проведат под формата на кръгли маси. България и по-специално София, ще заемат важна част от рамките на събитието, тъй като ще бъдат представени като стратегически хъб за развиване на бизнес и международни компании.

Проектът Business Storm Global е отличен от програмата за предприемачество на Държавния департамент на САЩ – Young Transatlantic Innovative Leaders Initiative (YTILI), която цели заздравяване на връзките и взаимодействието между европейски и американски бизнеси. Държавният департамент на САЩ е официален партньор на проекта в насърчаването на трансатлантическата бизнес и предприемаческа дейност.

Ще се радвам да се видим там и да обменим информация или опит по тези теми. Ако все още не си се сдобил/а с билети за конференцията, можеш да го направиш сега, понеже билетите бързо се изчерпват: http://www.business-storm.com/buy-tickets/

Petar Dyaksov

Petar Dyaksov

Казвам се Петър Дяксов и съм дигитален предприемач, онлайн маркетолог и мениджър. Поне в по-голямата част от времето. Често приемам роли и на лектор, блогър и организатор на различни инициативи. Научи повече за мен тук.

Share on Facebook13Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Email this to someone